Ønsker du behandling BOOK HER   | |  LASH BAR ACADEMY:  Klik her for at sikre dig en plads

BL DIU GLUE

219,00 kr.

Ikke på lager

BL DIU Glue perfekt viskositet ved højere luftfugtighed

 

BL DIU Glue er en 2sek lim som er super til klassisk påsætning, men kan også benyttes til volume. Sidder du i lidt højere luftfugtighed, er denne et godt alternativ til vores 0.5sek Mach Glue.

DIU har meget lav damppåvirkning, men ligger stadig i toppen med hensyn til bindingsperiode på helt op til 8 uger og den har en medium høj viskositet, som giver den lækreste konsistens, der gør det nemt at samle korrekt limmængde op.

Limen benyttes først efter afrens med BL Lash Shampoo, og brug BL Primer på naturvipperne inden påsætning, da vores primer er fugtgivende og efterlader molekyler på naturvippen, som får limen til at binde endnu bedre, for optimalt holdbarhed.

KUN FOR PROFESSIONELLE

Lim information:

  • Tilhæftning: 2 sekunder
  • Bindingsperiode: 6-8 uger
  • Damppåvirkning: Mild
  • Viskositet: Medium-Høj
  • Anbefalet luftfugtighed: 45-65%
  • Optimal arbejdstemperatur: 19° – 24°.

PRO TIP : Benyt altid Glue tape under din limdråbe, dette holder din lim flydende i længere tid! Husk altid at ryste limen i 1-2 minutter inden brug, ved helt ny lim. Husk at rengøre flaskens ‘tud’ for overskydende lim efter brug, og skru låget korrekt og fast på. Limen bør opbevares i den medfølgende pose indeholdende silicagranulat for bedste holdbarhed, og opbevares ved normal stuetemperatur, 19-22 grader C. Ved korrekt behandling holder limen sine egenskaber i ca. 4 uger efter åbning, inden den gradvist bliver svagere. Uåbnet er holdbarheden ca. 5 måneder ved korrekt opbevaring.

Lash Bar Pro

Vi har siden 2011 uddannet mere end 2000 personer i vipper og bryn (både nationalt & internationalt). Vi tilbyder undervisning i Danmark, Norge og Sverige.

På Lash Bar Academy i hjertet af København, uddanner vi nye samt erfarne stylister, hver uge, hele året rundt.

Vores kompetencer og indsigt i at håndtere alle typer elever, samt det at videregive og formidle viden, er derfor effektivt og på et helt optimalt niveau. Din succes er vores succes