Ønsker du behandling BOOK HER   | |  LASH BAR ACADEMY:  Klik her for at sikre dig en plads

ASPIRE MACH GLUE

209,00 kr.249,00 kr.

Aspire Mach Glue er en speedy 0.5 sek. multi-lim, til volume & klassisk teknik. 

 

Aspire Mach Glue er en 0.5 sek. lim for den øvede vippetekniker. Mach er en speedy multi-lim, udviklet til både volume, premade volume, klassisk 1:1 påsætning, samt lash-to-lash metoden

Du speeder din påsætningstid op med denne sortpigmenterede lim, som er super holdbar, har meget lav viskositet og fæstner på kun 0,5 – 1 sekund (hurtigere fæstning ved højere luftfugtighed). God i lavere luftfugtighed og lavere temperaturer.

Mach glue matcher klart den øvede vippetekniker, som har 100% styr på limteknik og isolation. Kan benyttes til alle typer påsætning med eyelash extensions, og er ekstra god til typen Easy fanning Lashes & Glam 3D eller 5D, samt hvis du skal laver Pro-made/Pre-made Volume vifter. Har du en høj luftfugtighed, så det en god ide i stedet at benytte DIU eller Glam Limen.

Mach glue benyttes først efter afrens med Lash Shampoo, og brug dernæst BL Primer på naturvipperne inden påsætning. Vores primer er fugtgivende og efterlader molekyler på naturvipperne, som får limen til at binde bedre, for optimalt holdbarhed.

KUN FOR PROFFESIONELLE

Lim information:

  • Tilhæftning: 0,5-1 sekund
  • Bindingsperiode: 7-8 uger
  • Damppåvirkning: Medium
  • Viskositet: Lav
  • Anbefalet luftfugtighed: ca. 30%-60%
  • Optimal arbejdstemperatur: 20°- 23/24°C
  • Aspire Mach glue 3g indeholder +120 dråber lim.

PRO TIP: Da Mach har en meget lav viskositet skal den ‘scoopes’ op ved opsamling for korrekt mængde til klassisk påsætning. Hvis du afslutter påsætningen med Aspire by Lash Bar Nanomist, er Aspire Mach glue gennemhærdet efter kun 5min. Det betyder at dine kunder kan træne, gå i bad eller benytte makeup kort efter endt behandling.

Glue Tip: Hold limen flydende længere, og spar derved mere produkt, ved at benytte Glue Tape på din Crystal Plate! Husk altid at rengøre flaskens ‘tud’ for overskydende lim efter brug, og skru låget korrekt på.

Opbevar Limen i den medfølgende UV sikrede pose indeholdende silicagranulat for bedste holdbarhed. Ved korrekt håndtering holder Mach limen sine egenskaber i top i ca. 4 uger efter åbning, inden den gradvist bliver svagere i bindingen.

Uåbnet er holdbarheden ca. 4-6 måneder ved korrekt opbevaring.

NB: Husk bestiller du lim i en årstid med kolde temperaturer eller minus grader, så lad limen få stuetemperatur inden den tages i brug.

Du kunne også være interesseret i...

Lash Bar Pro

Vi har siden 2011 uddannet mere end 2000 personer i vipper og bryn (både nationalt & internationalt). Vi tilbyder undervisning i Danmark, Norge og Sverige.

På Lash Bar Academy i hjertet af København, uddanner vi nye samt erfarne stylister, hver uge, hele året rundt.

Vores kompetencer og indsigt i at håndtere alle typer elever, samt det at videregive og formidle viden, er derfor effektivt og på et helt optimalt niveau. Din succes er vores succes