GRATIS PRODUKT WORKSHOPS : Kontakt os   | |  BLIV B2B / B2C KUNDE :  Klik her
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Returnering og reklamation

Ønsker du at returnere en vare, skal du inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om dette, ved at sende en email til contact@lashbarpro.com samt derefter udfylde returanmodningen her på siden, samt sende varen til følgende adresse sammen med en kopi af din faktura:

LASH BAR PRO

Dansk E-Logistik

Naverland 33-35   

2600 Glostrup

 

NB: Det er ikke nok at undlade at afhente pakken på posthuset eller nægte modtagelse af pakken. Ved returnering betaler du selv for fragten, og du bærer risikoen for varen fra varens levering, til den modtages på vores lager. Du hæfter også for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber, og den måde den fungerer på. Varen skal returneres i samme stand, som da den blev modtaget samt i originat emballage. Vi foretager en vurdering af varens værdi, hvis der er mangler ved returforsendelsen. Hvis Varen er brugt udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, og du vil ikke kunne få pengene retur. Du skal vedlægge din faktura, samt notere på den, at du ønsker at returnere produktet.

Ordreinformation

Vareinformation & begrundelse for returnering

Returnering

Vælger du at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du senest 14 dage efter at have gjort opmærksom herpå via email til contact@lashbarpro.com, sende pakken retur til vores lager. Du skal selv betale for returnering af pakken. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Varen skal returneres i samme stand som da den blev modtaget. Vi foretager en vurdering af varens værdi, hvis der er mangler ved returforsendelsen. Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Og du skal returnere den originale emballage.

Reklamation

Når du handler hos Lash Bar Pro, har du naturligvis 24 måneders reklamationsret. Det vil sige at du som udgangspunkt kan få defekte varer ombyttet, refunderet/modtage tilgodebevis eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav at reklamationen er berettiget, og at defekten ikke er opstået som følge af fejlagtig brug eller håndtering.

For at reklamationen er gyldig, skal du indenfor rimelig tid efter du opdager fejlen gøre opmærksom på din reklamation. Hvis du kontakter os indenfor 2 måneder vil dette altid være rettidigt.

Har du en berettiget reklamation dækker vi for dine rimelige omkostninger til returnering. Det er vigtigt at du så præcist som muligt informerer os om årsagen til reklamationen. Du informerer os ved at udfylde returneringsformularen på hjemmesiden. Herefter sender vi en returlabel, så du omkostningsfrit kan sende reklamationen retur. Vurderer vi at reklamationen er berettiget, sender vi dig hurtigst muligt et nyt tilsvarende produkt. Vurderer vi at reklamationen ikke er berettiget, gør vi dig opmærksom på dette, og gensender produktet retur til dig.