BUSINESS – ØG DIN OMSÆTINING: Kontakt os   | |  BLIV FORHANDLER:  Klik her
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

CREATE YOUR OWN BUSINESS HERE

Lash Bar Academy har undervist elever & professionelle siden 2011.  Vi underviser indenfor Lash Lift, Brow Lift, Eyelash Extensions samt Brow Styling. Drømmer du om at starte din egen klinik/salon indenfor vipper & bryn behandlinger ? Så er vi det rette sted. Vi har hjulpet mere end 1500 stylister i at starte op som selvstændige.
Er du kreativ og elsker skønhed? Er du makeup artist, frisør, kosmetolog, negletekniker eller bare interesseret i at starte en karriere i skønhedsbranchen?

Kontakt os på mail academy@lashbarpro.com

inspografic-pakke

Start up

PAKKETILBUD

Lash & BROW LIFT STYLIST + Classic Lash styLIST

2 UDDANNELSER, 3 BEHANDLINGER, 4 DAGE, GRATIS EKSAMEN, 1 DIPLOM & 2 CERTIFIKTATER

Start up

Kr. 11.500

3 uddannelser

1+3 dages uddannelse. Lash Bar Academy sørger for produkter i uddannelses forløbet. Prisen er inkl. moms

Start up + produkt kit

Kr. 17.400,-

3 uddannelser + produkt kit

1+3 dages uddannelse inkl. produkt kit. Værdi: 7.600 kr. Alle priser er inkl. moms.

Vi sørger for alle produkter under uddannelsen

classic lash stylist
uddannelsen

Classic Lash Stylist starter med et 3 dages grundforløb, hvor der undervises i de grundlæggende regler for en sund og holdbar 1:1 påsætning af eyelash extensions. Første step i din vej til at blive professionel vippetekniker.

7.000,-

Prisen er Inkl. moms.

lash lift stylist
uddannelsen

Lash Lift Stylist, er en 1-dags uddannelse.
På uddannelsen til Lash Lift Stylist, lærer du at udføre Lash Lift. Teorien baserer bl.a på hvad forskellen er, i kemien bag de Permanent baserede Lift systemer og de milde cysteamin baserede Lift systemer.

3.000,-

Prisen er Inkl. moms.

Brow lift stylist
uddannelsen

Brow Lift Stylist er en 1-dags uddannelse.  Du vil lære at lave et Brow lift også kaldet brow lamination, tilretning med pincet, voks & trim med saks. Samt at farve brynene + at korrigere med brow makeup. Du lærer at style bryn, som de gør i Hollywood.


3.000,-

Prisen er Inkl. moms..

volume lash stylist
uddannelsen

Volume Lash Stylist, en next level 1-dags uddannelse. For dig som allerede har erfaring med Classic eyelash Extensions.
Der undervises i teorien bag den revolutionerende teknik, inkl. hands on påsætning på model. Lær at skabe fyldige & tætte looks med håndlavede volume faner samt premade volume.

3.000,-

Prisen er Inkl. moms..

LEVEL UP

Vores mission er at tage dit niveau til next level. Lad os forbedre din teknik, optimere din tid og indtjening. Alle er velkommmen uanset baggrund og vi står altid klar til at guide dig. 

ER DU VIPPETEKNIKER ELLER HAR ERFARING INDENFOR LASH LIFT & BROW LAMINIATION KONTAKT OS FOR EN SKRÆDDERSYET LEVEL UP WORKSHOP PÅ : ACADEMY@LASHBARPRO.COM

EYEDESIGN MASTER CLASS

Eyedesign giver dig forståelse og viden til at kunne skabe individuelle looks, som er designet optimalt til den enkelte kunde. Som vippetekniker vil du hæve dit niveau, samt lære at kreere flere påsætnings desgins samt at mixe eyelash extensions curls.

Der åbner sig en helt ny verden af muligheder uansest om du er Classic eller Volume Lash stylist.

Denne 1 dags Master Class er for både den erfarne & helt nye vippetekniker, uanset hvor du før har taget dit kursus/uddannelse i påsætning af eyelash extensions.

1.499,-

Prisen er inkl moms

Lim & kemi MASTER CLASS

Lim & Kemi: Opnå den bedste holdbarhed på din påsætning, og lær at forstå limens sammensætning, kemi og reaktionsmønstre.  Du lærer at arbejde optimalt med din lim, samt prøver nye. En vigtig Master class som vil give dig en grundig forståelse for korrekt håndtering af lime og herved opnå en langt bedere holdbarhed på dine påsætninger, samt blive hurtigere i din arbejdsgang.

Denne 1 dags Master Class er både for den erfarne & helt nye vippetekniker, uanset hvor du før har taget dit kursus/uddannelse i påsætning af eyelash extensions.

1.499,-

Prisen er inkl moms

ABOUT US

Vi har siden 2011 uddannet mere end 2000 personer i vipper og bryn (både nationalt & internationalt). Vi tilbyder undervisning i Danmark, Norge og Sverige. Der undervises både 1:1 samt i mindre uddannelseshold, for at kunne give hver enkelt elev individuel undervisning og feedback under hele forløbet. Derudover har vi stor succes med at eleverne kan sparre med hinanden, og der deraf fremadrettet skabes gode netværk.

Vores kompetencer og indsigt i at håndtere alle typer elever, samt det at videregive og formidle viden, er derfor effektivt og på et helt optimalt niveau. Din succes er vores succes

For nærmere information kontakt vores uddannelseskontor

Bliv inspireret

@lashbarcph