Ønsker du behandling BOOK HER   | |  LASH BAR ACADEMY:  Klik her for at sikre dig en plads

Welcome

to our world of
lashes & brows

nye Produkter

A QUALITY BRAND

LASH BAR COPENHAGEN var den første salon af sin slags i DK, hvor fokus udelukkende var på skønhedsbehandlinger til vipper og bryn. Siden 2012 har den populære salon ligget på Store Kongensgade i Kbh K. som voksede fra 1 til 12 ansatte alene i salonen. Lash Bar Pro  konceptet har siden udviklet sig fra en salon til et Brand med egen produktlinje, Aspire by LASH BAR, derudover et uddannelsesakademi i vippe/bryn behandlinger samt B2B webshop med salg af professionelle produkter og plejende forskønnende aftercare. 

LASH BAR ACADEMY har været frontløber siden 2011 og har løftet vippebranchen til et højere niveau og åbnet Nordeuropas største skønhedsuddannelses sted, hvor der undervises i bl.a. Lash Lift, Brow Lift, Eyelash Extensions & Brow Styling. Lash Bar Academy er i dag også en del af vores LASH BAR HQ, hvor vi har vores showroom & salg.

LASH BAR PRO & Academy er i dag 100% dedikeret til uddannelse, produktudvikling og B2B salg året rundt. Læs mere om stifteren, Rikke Steenskov Udengaard, og hendes iværksætter rejse…

Populære produkter

CREATE YOUR own BUSINESS

Lash Bar Academy er Nordeuropas største uddannelsessted for Lash Lift, Brow Lift, Eyelash Extensions og Brow Styling. Er du kreativ og elsker skønhed ? Er du makeupartist, frisør, kosmetolog, negletekniker eller bare interesseret i at starte en karriere eller få et job i skønhedsbranchen ? Så kan Lash Bar Academy hjælpe dig.

START UP

Lash Lift Stylist + Classic Lash Stylist

2 uddannelser, 2 behandlinger, 4 dage, 1 diplom & 1 certifikat

4 dAGES Start up
UDDANNELSE

Kr. 8.999,-

4 daGES Start up
uddannelse
+

Product Kit

Kr. 15.499,-

VI SØRGER FOR ALLE PRODUKTER TIL BRUG UNDER UDDANNELSESDAGENE

START UP + PRODUCT KIT er den mest optimale pakke, for dig om gerne vil i gang med en omsætning fra start.

Aspire to inspire

@lashbarcph