BUSINESS – ØG DIN OMSÆTINING: Kontakt os   | |  BLIV FORHANDLER:  Klik her
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Stifteren af LASH BAR

Lash Bar Academy – Lash Bar PRO – Aspire by Lash Bar.

“DIN SUCCES ER VORES SUCCES”

STIFTER: Rikke Steenskov Udengaard er oprindeligt fra Århus/Djursland, men flyttede til København i 2001. Hun er uddannet makeup artist, læge-eksamineret kosmetolog i 1999. Hun er selvlært i volume teknikken og officiel Master Trainer for BL Lashes – Korea. Hun er efterfølgende uddannet af volume eksperter fra Rusland, England og USA. Hun er uddannet Master Brow trainer hos celebrity Brow stylisten, Kelley Baker i Los Angeles, samt uddannet underviser i Brow Styiling af BDB i Beverly Hills, Californien.

STARTEN: Hendes entreprenør eventyr startede stille op i hendes egen kælder på Amager i 2010, hvor hun sad som vippetekniker. Det gik hen og blev til fuldtid, da hun efter 6,5 år mistede sit faste job på Hotel D’Angleterre, grundet nedlukningen for renovation i 2011. Derfor besluttende hun sig for, at åbne den første salon udelukkende med vippe & bryns behandlinger i Danmark.

SALON EJER: I foråret 2012 åbnede LASH BAR så dørene op på Store Kongensgade i Kbh. K med stor succes. Siden 2011 har hun også undervist i hendes påsætningsteknik samt i Lash Lift. Forespørgslen på undervisningen tog til i 2012, hvilket resulterede i at hendes elever ønskede at købe og benytte de produkter hun underviste i, og flere forhandlere kom derefter til.

DISTRIBUTØR: Rikke oprettede derefter et lager af professionelle produkter, herunder bl.a. BL Lashes, som hun indkøbte i Korea,samt Kelley baker Brows & Glamcor fra USA. Hun solgte produkterne via hendes B2B webhsop og pakkede selv ordrene fra hendes kælder. På meget kort tid havde hun derudover fået 4 fuldtidsansatte i salonen, som var en nødvendighed for at kunne undervise ved siden af samt pakke og sende ordrer. I 2014 blev der ikke længere plads til at have produktlageret derhjemme. Der blev derfor åbnet stort eksternt lager op i Glostrup, hvor der også var plads til at ekspandere.

FULDTIDS ACADEMY: Lash Bar Academy åbnede i 2013 op i egne lokaler. Det første fuldtids akademi i Nordeuropa, udelukkende med fokus på uddannelse i eyelash extensions, lash lift og brow styling. Her blev 2 nye ansat, en ekstra underviser samt en salgs/kontor assistent. Hendes mission, at skabe de bedste uddannelsesrammer til at kunne tilbyde Lash Bar Academys elever, den bedste uddannelse i vippeteknik, lash lift og bryns behandlinger, og dermed løfte niveauet indenfor branchen.

EGNE PRODUKTER: Da Rikke gennem flere år har undervist, indenfor eyelash extensions samt Lash Lift etc. Har hun derigennem fået en del erfaring med professionelle produkter. Men hendes mission Det varede ikke længe før end hendes egne Lash & Brow Accessories så dagens lys under navnet Aspire by Lash Bar. I 2019 udviklede hun i samarbejde med et tysk firma hendes eget Keratin Lash Lift & Brow Lift System. 100% Vegansk og produceret i EU efter helt ny innovativ teknologi. Et af de mildeste systemer i verden, samt en af de første økologiske! Lift Systemet er pt. lanceret i Danmark, Sverige, Norge, Grønland/Færøerne & Dubai/Doha. Via webshoppen www.lashbarpro.com sælges produkterne til professionelle, og der er planer om at åbne op for Europa salg i løbet af 2021/22!

IVÆRKSÆTTER: På baggrund af de mange års erfaring, research og uddannelser, har Rikke udviklet en ekseptionel viden omkring forskønnelse af vipper og bryn., men i særdelshed også det at drive forretning og være iværksætter. Derfor har hun også opnået at sammensætte en af de bedste uddannelser til vippetekniker/Lash Lift stylist, samt kreere egen produktlinie og opsætte en B2B webshop. Hvilket har gjort hende og hendes firmaer anerkendt udover Danmarks grænser. Lash Bar Academy findes i Sverige samt med samarbejdspartnere i Norge. LASH BAR er på få år blevet et internationalt kendt Brand

NÆSTE STEP: Lash Bar salonen og dennes 4 ansatte udvidede med større lokaler i 2015, og i 2019 havde hun 11 ansatte i salonen alene. Lash Bar Academy & distributionsvirksomheden voksede også, hvilket medførte til at akademi, distribution og salon flyttede under samme tag, på 240kvm. hvilket betød at salonen på Store Kongensgade 19 blev solgt i starten af 2020. Hvilket både var vemodigt men også nødvendigt, for at kunne fokuserere på udvidelsen af distributionsfirmaet og uddannelsesdelen.

CORONA: 2020, Ja, Så ramte corona, og planen om at åbne LASH BAR Studio i de nye lokaler efter salonen lukkede ned i 2020, blev sat på hold. I løbet af 2020+2021 blev de 5 ansatte på det store nye Lash Bar HQ nedskaleret til 2, hvilket var en nødvendighed, som hos så mange andre virksomheder, for at sikre firmaets fremtid. Lockdowns og restriktioner gjorde en kæmpe impact på Lash Bar Academy samt Lash Bar Pro, og det var ikke et positivt impact… MEN indtil videre er vi her endnu, og er mere fokusreret end nogensinde før på at kæmpe, overleve coronas bid, og at kunne gøre en forskel i denne branche.

IDAG: Rikke stoppede som selv vippetekniker i hendes salon i start 2016, for at kunne få tid til at drive hendes andre firmaer. I dag sidder hun som direktør i Lash Bar Pro samt Lash Bar Academy. Hun er mor til 2, gift med Jacob, som er Flyveleder samt partner i hendes virkshomheder + Jari Holding APS. Rikke er også dommeransvarlig og medarrangør ved det årlige DM i Vipper i samarbejde med Dansk Kosmetolog Forening, samt udvalgt som professionel international dommer siden 2014, ved de største internationale vippekonkurrencer Hvilket har taget hende verden over, bl.a i USA, Vietnam, Australien, Italien, England, Tyskland, Skandinavien, Spanien, Skotland, Tjekkiet m.fl. Hun rejser derudover rundt som speaker/foredragsholder ved internationale konferencer/messer/events, og hun researcher hele tiden efter viden omkring vippebehandlinger samt produktproduktion, for at udvikle flere bæredygtige high-end produkter. Vi fører et af europas største udvalg, så er der produkter du ønsker men mangler i vores sortiment, er du velkommen til at kontakte os.

TAK fordi du læste med..