Ønsker du behandling BOOK HER   | |  LASH BAR ACADEMY:  Klik her for at sikre dig en plads

ASPIRE GOLD CLASSIC CURVED TWEEZER

179,00 kr.

Ikke på lager

ASPIRE GOLD CLASSIC CURVED TWEEZER, en luksus isolationspincet i guld. Specialudviklet af Rikke Udengaard, stifter af Lash Bar & hendes team af prisvindende Lash Stylister. 

 

Aspire Gold Classic Curved Tweezer er lettere og har en finere spids end basic pincetter. Den er blød og fleksibel, hvorfor den er nemmere at arbejde med, samt isolere naturvipperne med.

Du kan tydeligt mærke når du tager den i hånden, at dette er et kvalitetsværktøj til den kræsne og professionelle vippetekniker. Samtidig mindsker du overanstrengelse i hånden, da pincetten er mere fleksibel end standard pincetter. Pincetten kan rengøres for lim-rester ved at komme den i en skål, som fyldes med kogende vand. Derefter gubbes lim-resterne af, og den steriliseres i Aspire Sterilizer inden brug på næste kunde.

PRO TIP : Nogle vippeteknikere finder også pincetten særligt god til volumeteknik, selvom pincethovedet dog ikke er finjusteret til volume. Du kan få pincetten til at gribe bedre om volume vifterne, ved at slibe nænsomt på indersiden med en fin glas fil. Denne pincet er også god til premade volume. I Gold serien findes også Aspire classic straight tweezer samt Aspire Gold Volume tweezer.

Du kunne også være interesseret i...

Lash Bar Pro

Vi har siden 2011 uddannet mere end 2000 personer i vipper og bryn (både nationalt & internationalt). Vi tilbyder undervisning i Danmark, Norge og Sverige.

På Lash Bar Academy i hjertet af København, uddanner vi nye samt erfarne stylister, hver uge, hele året rundt.

Vores kompetencer og indsigt i at håndtere alle typer elever, samt det at videregive og formidle viden, er derfor effektivt og på et helt optimalt niveau. Din succes er vores succes