Ønsker du behandling BOOK HER   | |  LASH BAR ACADEMY:  Klik her for at sikre dig en plads

ASPIRE GOLD CLASSIC STRAIGHT TWEEZER

179,00 kr.

Ikke på lager

ASPIRE GOLD CLASSIC STRAIGHT TWEEZER er en luksus letvægtspincet i guld. 

 

Aspire Gold Classic Straight Tweezer, er en smuk slim letvægts pincet til professionelle vippeteknikere. Denne ekstra slanke og stilfulde pincet vejer mindre end basic pincetter, hvilket gør den optimal at benytte til mange timers påsætning. Denne pincet er blød og fleksibel at arbejde med. Dens fine spids er også god til eftertjek.

Du kan tydeligt mærke, når du tager pincetten i hånden, at dette er et kvalitetsværktøj til den kvalitetsbevidste og professionelle lash artist. Ved at benytte denne pincet, mindsker du overanstrengelse i hånden, grundet den mindre vægt og bedre fleksibilitet. Benyttes til at opsamle extensions med under påsætning af classic/single eyelash extensions.

PRO TIP : Pincetten er også god til at isolere vipperne i inderste øjenkrog, for nemmere påsætning. I Gold serien findes også Aspire Gold Classic curved tweezer samt Aspire Volume tweezer. Når pincetten skal rengøres, kan lim-rester fjernes ved at lægge den i kogende vand. Fjern derefter lim-resterne ved at gnubbe. Steriliseres i Aspire Sterilizer inden brug på næste kunde.

Du kunne også være interesseret i...

Lash Bar Pro

Vi har siden 2011 uddannet mere end 2000 personer i vipper og bryn (både nationalt & internationalt). Vi tilbyder undervisning i Danmark, Norge og Sverige.

På Lash Bar Academy i hjertet af København, uddanner vi nye samt erfarne stylister, hver uge, hele året rundt.

Vores kompetencer og indsigt i at håndtere alle typer elever, samt det at videregive og formidle viden, er derfor effektivt og på et helt optimalt niveau. Din succes er vores succes