Ønsker du behandling BOOK HER   | |  LASH BAR ACADEMY:  Klik her for at sikre dig en plads

ASPIRE BLACK LASH MIRROR

169,00 kr.

Ikke på lager

Aspire Black Lash Mirror, få det fulde overblik over din påsætning.

 

Aspire Black Lash Mirror. Dette perfekt balancerede semi brede spejl, giver dig den optimale fordel, til nemt at kunne se din påsætning fra alle de svære vinkler. Udarbejdet af kirurgisk stål, er dette høj kvalitets spejl er et Must-Have værktøj som professionel vippetekniker.

Anvendelse: Spejlet tages ud af æsken og skrues sammen, herefter benyttes det nemt til at tjekke kundens vipper nedefra undervejs i påsætningen.

Bæredygtighed: Kommer i smuk sort genanvendelig æske udarbejdet i genbrugs pap med magnet luk. Kan benyttes til enten opbevaring af spejlet, som opbevarings box til andre Lash Tools eller som gaveæske.

PRO TIP: Som vippetekniker ser man kun vippepåsætningen oppefra. Med spejlet kan du nu nemt tjekke både retning, design/form og overgang, samt få det fulde overblik over din påsætning, så du opnår det optimale look og resultat. Du kan nu se vipperne fra alle vinkler. Spejlet kan steriliseres i Aspire Sterilizer. Det kan med fordel også benyttes ved lash lift, og til at tjekke om kunden åbner øjnene.

Mål: Håndtag 13,5cm, Spejl 4,5x3cm

Du kunne også være interesseret i...

Lash Bar Pro

Vi har siden 2011 uddannet mere end 2000 personer i vipper og bryn (både nationalt & internationalt). Vi tilbyder undervisning i Danmark, Norge og Sverige.

På Lash Bar Academy i hjertet af København, uddanner vi nye samt erfarne stylister, hver uge, hele året rundt.

Vores kompetencer og indsigt i at håndtere alle typer elever, samt det at videregive og formidle viden, er derfor effektivt og på et helt optimalt niveau. Din succes er vores succes