Ønsker du behandling BOOK HER   | |  LASH BAR ACADEMY:  Klik her for at sikre dig en plads

ORBSERTS WAX LAVENDER

99,00 kr.

Ikke på lager

Orbserts Wax Lavender, voks til alm. samt sart hud og finere hårtyper

 

ORBserts Wax Lavender, er praktiske produktbægre som indeholder brynsvoks til at komme direkte ned i din Wax ORB. Dette er en flydende voks, som skal benyttes med strips. Fjern filmen og kom hele bægret med voks ned i voksvarmeren. Kom låget på din ORB og tænd. Når indikatorlyset stopper med at blinke og lyser, er voksen klar til brug. ​Disse praktiske ORBserts er top hygiejniske og gør din arbejdsgang nemmere og hurtigere. Orbserts Wax Lavendel findes også i en hardwax udgave.

Ingredienser: Polycyclopentadiene, paraffinum liquidum, cera microcristallina, CI 77891, hydrogenated castor oil, parfum.

PRO TIP: Test altid voksens temperatur inden brug på din kunde. Husk voksen benyttes med strips. Hvis du ønsker at varme anden type voks i din Wax Orb, benyt da de tomme Orb Cups. Kom aldrig voks direkte ned i voksvarmeren.

Indhold: Der er til +25 bryns behandlinger pr. ORBsert. 5 X 25g.

Du kunne også være interesseret i...

Lash Bar Pro

Vi har siden 2011 uddannet mere end 2000 personer i vipper og bryn (både nationalt & internationalt). Vi tilbyder undervisning i Danmark, Norge og Sverige.

På Lash Bar Academy i hjertet af København, uddanner vi nye samt erfarne stylister, hver uge, hele året rundt.

Vores kompetencer og indsigt i at håndtere alle typer elever, samt det at videregive og formidle viden, er derfor effektivt og på et helt optimalt niveau. Din succes er vores succes