Ønsker du behandling BOOK HER   | |  LASH BAR ACADEMY:  Klik her for at sikre dig en plads

CRYSTAL DROP COATING SEALANT

249,00 kr.

CRYSTAL DROP COATING SEALANT- FOR BEDRE HOLDBARHED PÅ EYELASH EXTENSIONS

 

Crystal Drop Coating Sealant er en luksuriøs forsegler, som øger holdbarheden på de påsatte eyelash extensions. Den plejer samt giver vipperne et smukt og let glansfuldt look.

Påføres dagligt med den medfølgende mascarabørste/pensel, som gør den utrolig nem at have med at gøre. Benyttes dagligt for bedre holdbarhed af extensions, da produktet beskytter limningen. Opløses ved afvask i varmt vand. Nærer, styrker og fugter også de naturlige vipper.

+ Giver bedre holdbarhed ved påsatte eyelash extensions

+ Bedst sælgende Aftercare produkt på globalt plan

+ Opgraderet med fugtgivende styrkende ingredienser & Biotin

+ Clear i farven

Vores Coating Sealant har også serum lignende egenskaber, da den indeholder de vigtige styrkende B vitaminer: panthenol og Biotin, samt fugtboosteren; hyaluronsyre og det beroligende Allantoin. Derudover har den 6 naturlige ekstrakter, som bidrager og stimulerer vippernes vækst. Der findes 2 typer :

Mascara type : Anvendes til Single Eyelash Extensions / Classic Lashes, og påføres som en almindelig mascara fra bunden af extensions og udefter.

Pen Type : Pensel typen benyttes til alle typer Volume Eyelash Extensions, og påføres ved roden af extensions.

PRO TIP : Den perfekte aftercare til dine vippekunder, især hvis de dyrker sport, skal på solferie/skiferie, eller generelt bare ønsker optimal holdbarhed på eyelash extensions.

Indhold: 7 ml.

Vejledende udsalgspris: 249,00 kr.

Lash Bar Pro

Vi har siden 2011 uddannet mere end 2000 personer i vipper og bryn (både nationalt & internationalt). Vi tilbyder undervisning i Danmark, Norge og Sverige.

På Lash Bar Academy i hjertet af København, uddanner vi nye samt erfarne stylister, hver uge, hele året rundt.

Vores kompetencer og indsigt i at håndtere alle typer elever, samt det at videregive og formidle viden, er derfor effektivt og på et helt optimalt niveau. Din succes er vores succes