BUSINESS – ØG DIN OMSÆTINING: Kontakt os   | |  UNDERVISNING:  Klik her for at læse mere
Tilbud!

BL FLAT LASH – SINGLE LENGHTS MED 2400 STK.

140,00 DKK

BL Flat Lash er 60% lettere end Laser Lash og holder 20% bedre!

 

BL Flat Lash Eyelash Extensions kendetegnes ved deres flade form, som visuelt matcher en 0.15mm, men tykkelsesmæssigt matcher en 0.07mm!  De har en mere ellipse formet rod, hvilket giver en bedre tilhæftning på den naturlige vippe, end en klassisk rund extension. Grundet deres mere flade form, er der mindre materiale, hvilket gør dem meget lettere, ekstremt bløde og ekstra fleksible! De har splittede ender for at give volume effekt. 100% Veganske.

NB: Du kan nu give din kunde ekstra fylde og dramatisk look med Flat Lash i 0.15 & 0.20 med semi gloss finish.

Flat Lash er optimale til kunden der ønsker intens eller dramatisk fylde eller har få naturvipper og ønsker max volume ud af en klassisk påsætning, da disse giver et mere fyldigt look. Grundet den semi glossy overflade, ses de tydligere. Flat lash er stadigvæk syntetiske vipper, fremstillet i koreansk højkvalitets PBT Nylon. Alt efter dit niveau som vippetekniker, anbefaler vi limene GLAM eller MACH til påsætning af Flat Lash.

Flat Lash er sorte med en semi-gloss overflade finish. Ønsker du en semi-mat variant som er endnu lettere? Så benyt Super Flat, som kan give ekstra vild impact da de også findes i 0.25!

PRO TIP : Har du ikke prøvet Flat Lash før? Prøv en mixed bakkeEn Mixed bakke består af rækker med forskellige længder: én række med 7, én 8, én 9 og én længde med 14 mm., og derudover 2 rækker af længde 10, 11, 12 og 13 mm. Du kan altid mixe Flat Lash med Super flat lashes samt andre typer extensions.

Indhold: 12 rækker.

Lash Bar Pro

Vi har siden 2011 uddannet mere end 2000 personer i vipper og bryn (både nationalt & internationalt). Vi tilbyder undervisning i Danmark, Norge og Sverige.

På Lash Bar Academy i hjertet af København, uddanner vi nye samt erfarne stylister, hver uge, hele året rundt.

Vores kompetencer og indsigt i at håndtere alle typer elever, samt det at videregive og formidle viden, er derfor effektivt og på et helt optimalt niveau. Din succes er vores succes