GRATIS PRODUKT WORKSHOPS : Kontakt os   | |  BLIV B2B / B2C KUNDE :  Klik her
Search
Close this search box.

Samarbejdspartnere & Kundekonto

Bliv Lash Bar Pro Ambassadør

At blive Ambassadør hos LASH BAR PRO er gratis…

En eksklusiv mulighed for dig, som professionel, der med support fra et etableret & passioneret Brand, opnår relevant sparring, så vi sammen skaber mere succes !

Sammen er vi stærkere, sammen kan vi gøre en forskel. 

Et af vores hovedmål er, med vores produkter og viden, at styrke dig som stylist, i en stadig vækstende branche, hvor det kan være svært at skille sig ud fra mængden. 

Vores mission er at skabe bedre vilkår for professionelle Lash & Brow Stylister i Danmark. 

Vil du være med til at gøre en forskel ?

Du vil opnå flere lukrative fordele, samt hele 20% rabat på alle dine Aspire køb, og 15% på andre Brands.

Mulighed for at blive Affliate Partner i løbet af 2024. Så du kan tjene på at markedsføre vores produkter, via et link på din hjemmeside/social medie profil mv. Ethvert salg udført via det oplyste link, udløser en provision for LBP Partneren. 

Som LBP ambassadør / Partner ville du skulle markedsføre LASH BAR PRO’s produkter via din hjemmeside, Instagram, Facebook, Tik Tok mv.

Kontakt os for mere information

Bliv Privatkunde

Ønsker du at kunne spare penge på dine indkøb, få adgang til mere information, tips & tricks, eller er du Lash Bar Academy elev? Som privatkunde kan du nemt oprette en kundekonto, så kan du benytte dig af rabatkoder, få tilgang til din ordre historik, og spare tid på check ud m.m. ?  Så kan du oprette dig her, inden du handler. 

Bliv LBP Privatkunde nu, ved at udfylde denne formular

Bliv Erhvervskunde

Få adgang til de billigste indkøbspriser, oparbejd anciennitet og opnå special rabatter. Hvis du er momsregistreret og har et CVR nr., kan du udfylde denne formular og blive opgraderet til B2B kunde hos os. Vi bestræber os på at godkende din anmodning indenfor 24timer.

Er du allerede registreret LBP Privatkunde, men er blevet moms registreret – kontakt os, og vi opgraderer din privatkonto til en erhvervskonto for dig Kontakt os her.

Log ind

Jeg er allerede registreret LBP kunde / Lash Bar Pro Partner.