BUSINESS – ØG DIN OMSÆTINING: Kontakt os   | |  UNDERVISNING:  Klik her for at læse mere

Salgs- og Leveringsbetingelser

PRISER

Priserne på webshoppen er som udgangspunkt de vejledende udsalgspriser. Er du godkendt erhvervskunde, vil du have mulighed for at købe udvalgte produkter til engrospris, når du er logget ind, og vil under hvert produkt kunne se den vejledende udsalgspris.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, tastefejl, samt for udefra kommende pris- og valutaændringer.

 

BETALING OG SIKKERHED

Ved betaling over internettet er sikkerheden helt afgørende. Vi har derfor valgt at anvende NETS (det tidligere PBS) og Quickpay, som sikrer at alle dine personlige informationer bliver krypteret, herunder dine bankoplysninger.

Du kan benytte alle gængse kreditkort som betalingsmiddel i webshoppen, inklusiv Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Maestro og American Express. Vi opkræver ikke gebyr for betaling med hverken danske eller udenlandske kreditkort, og trækker først pengene på din konto, når de bestilte varer er afsendt fra vores lager i Glostrup.

Udover kortbetaling kan du vælge at betale med MobilePay eller afbetaling med Viabill.

 

ORDREBEKRÆFTELSE OG FAKTURA

Når du har bekræftet din ordre i webshoppen, modtager du en ordrebekræftelse pr. e-mail. Vi pakker og sender derefter din bestilling. Når vi er sikre på at din pakke er kommet godt afsted, opdaterer vi din ordrestatus til afsluttet, og sender samtidig en faktura til din email adresse.

Har du oprettet kundekonto, kan du også altid finde dine faktura på siden “Min Konto”, men vær opmærsom på at fakturaen først dannes når pakken er sendt. Der kan altså gå op til et par dage, hvis det er i weekenden du bestiller.

 

ORDREBEHANDLING

Hurtigst muligt efter vi har modtaget din ordre, bliver varerne pakket og gjort klar til afsendelse. Modtager vi din ordre inden kl. 12:00 på en hverdag, bestræber vi os på at sende varerne samme dag.

Skulle det ske, at en af de bestilte varer ikke længere er på lager, vil du blive gjort opmærksom på dette pr. telefon eller e-mail. Vi sender de resterende produkter eller refunderer beløbet for det udsolgt produkt til dig.  

 

LEVERING TIL PRIVAT- OG ERHVERVSADRESSER

Prisen for forsendelse afhænger af den valgte forsendelsesmetode. Størrelsen på din pakke påvirker ikke prisen.

Hvis vi har din ordre og registrerede betaling inden kl. 12.00 på hverdage, pakker og afsender vi varerne samme dag.

I de fleste tilfælde vil du derfor allerede modtage dine varer den efterfølgende hverdag – dette kan dog ikke garanteres. Vær opmærksom på, at Post Nord IKKE sætter varerne, eksempelvis ved hoveddør, garage, skur m.v. Er du ikke hjemme på leveringstidspunktet, ligger PostNord en seddel i postkassen, hvorefter varerne kan afhentes på posthuset.

Hvis du ved du ikke er hjemme til at modtage pakken, kan du også vælge at bruge GLS Pakkeshop eller PostNord Pakkeboksen. Vær opmærksom på at brug af Pakkeboksen forudsætter at du er tilmeldt denne service hos PostNord.

Du kan til enhver tid følge din ordre via den “Track & Trace” kode som du modtager, når din ordre er afsendt. Det er henholdsvist PostNord eller GLS der sender denne kode, og det kræver du er tilmeldt deres service. Skulle du ikke få koden sendt automatisk, kan du altid kontakte os, og vi kan slå den op for dig. 

 

FORTRYDELSESRET

Hvis din vare ikke lever op til dine forventninger, har du mulighed for at returnere den til os og få dine penge retur.

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler hos Blink Nordic. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget dine varer. 

Ønsker du at returnere en vare, skal du inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om dette, ved at sende en email contact@lashbarpro.com samt derefter udfylde en returanmodning her på siden, samt sende den til følgende adresse sammen med din faktura:

Dansk E-Logistik

Naverland 33-35

2600 Glostrup

Att.: Lash Bar Pro (Blink Nordic)

Det er ikke nok at undlade at afhente pakken på posthuset eller nægte modtagelse af pakken. Ved returnering betaler du selv for fragten, og du bærer risikoen for varen fra varens levering, til den modtages på vores lager. Du hæfter også for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber, og den måde den fungerer på. Varen skal returneres i samme stand, som da den blev modtaget samt i originat emballage. Vi foretager en vurdering af varens værdi, hvis der er mangler ved returforsendelsen. Hvis Varen er brugt udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, og du vil ikke kunne få pengene retur. Du skal vedlægge din faktura, samt notere på den, at du ønsker at returnere produktet.

 


RETURNERING

Vælger du at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du senest 14 dage efter at have gjort opmærksom herpå, sende pakken retur. Du skal selv betale for returnering af pakken. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Varen skal returneres i samme stand som da den blev modtaget. Vi foretager en vurdering af varens værdi, hvis der er mangler ved returforsendelsen. Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Og du skal returnere den originale emballage.

 

REKLAMATION

Når du handler hos Blink Nordic har du naturligvis 24 måneders reklamationsret. Det vil sige at du som udgangspunkt kan få defekte varer ombyttet, refunderet eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav at reklamationen er berettiget, og at defekten ikke er opstået som følge af fejlagtig brug eller håndtering.

For at reklamationen er gyldig skal du indenfor rimelig tid efter du opdager fejlen gøre opmærksom på din reklamation. Hvis du kontakter os indenfor 2 måneder vil dette altid være rettidigt.

Har du en berettiget reklamation betaler vi for dine rimelige omkostninger til returnering. Det er vigtigt at du så præcist som muligt informerer os om årsagen til reklamationen. Du informerer os ved at udfylde returneringsformularen på hjemmesiden. Herefter sender vi en returlabel, så du omkostningsfrit kan sende reklamationen retur. Vurderer vi at reklamationen er berettiget, seder vi dig hurtigst muligt et nyt tilsvarende produkt. Vurderer vi at reklamationen ikke er berettiget, gør vi dig opmærksom på dette, og sender produktet retur til dig. 

 

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

LASH BAR PRO /Blink Nordic
Store Kongensgade 14, 2nd floor
DK-1264 Copenhagen 
VAT/CVR: 37103551
E-mail: contact@lashbarpro.com
Phone: +45 61 61 88 88 (man-fre 10:00-14:00)