GRATIS PRODUKT WORKSHOPS : Kontakt os   | |  BLIV B2B / B2C KUNDE :  Klik her
Search
Close this search box.

Uddannelse til

lash lift stylist

GOODBYE MASCARA....... HELLO LASH LIFT!

Lash Lift Stylist er den ideelle uddannelse for både nybegyndere, vippeteknikerne eller kosmetologer, der ønsker at tilbyde en af tidens mest populære skønhedsbehandlinger !

Bliv Uddannet

lash lift stylist

Med tusindvis af elever uddannet i Lash Lift via os siden 2011, undervises du altid i den sidste nye viden, hvor teori og behandlings procedurer går op i en højere enhed. Du får efterfølgende al den support du har brug for, til at dygtiggøre dig, så du udfører hvert Lash Lift med stor selvsikkerhed. 

Du får teorien forklaret mellem de klassiske  Lift systemer, baseret på den stærke perm kemi vs Lift Systemer på den nyere teknologi bygget på Cysteamin. 

De milde Lift systemer vinder mere og mere frem, da de er fri for den aggressive kemi, sundere at benytte og har grønnere ingredienser.

Så Lash Lift som vi kender det, er gået ind i en ny æra. Med ny viden, teknologi og milde kemiske formler, som ikke længere kan sammenlignes med de klassiske Perm produkter, der ellers har være benyttet hidtil, og som ca. 90% af verdens lift produkter stadig er baseret på. 

 

Du lærer om hårets opbygning, og om betydningen af PH værdien og kemien bagom de nye mere naturlige, økologiske + veganske Lift systemer. 

Detaljeret produktkendskab med effektive lotions, som nu er styrkende, nærerende og på ingen måder udtørrende for vipperne. Lash Lift er idag en Lash SPA Treatment, som booster hvert eneste vippehår med fugt, vegansk keratin, og næring. Derudover er der hands-on praktisk udførelse på model.

 
 

1 HELDAGS UDDANNELSE

For dig der ikke kender til Lash Lift. Uddannelsen indeholder grundlæggende teori, med fokus på kemien om de nye økologiske + veganske Lift systemer. Step by Step procedurer, demo samt praktisk træning på model. Alle produkter og materialer stilles til rådighed undervejs. Der er let frokost, vand, te / kaffe samt et Lash Lift certifikat ved dagens afslutning. 

Kr. 4.000,-

Prisen er Inkl. moms

1 HELDAGS UDDANNELSE
+

Produkt kit

Skab indtjening med det samme. Du kan tilvælge et fantastisk produkt kit, og få alle Lift produkter samt must-have accessories til behandlingen med dig hjem. Så kan du tilbyde Lash Lift med det samme efter uddannelsen. 

Værdi: Kr. 3.600,- 
Spar Kr. 600,-

Kr. 7.000,-

Prisen er Inkl. moms

Kontakt os på academy@lashbarpro.com hvis du vil høre mere. Vi tilbyder 1:1 / 2:1 undervisning  og småholds-undervisning. Har du som professionel erfaring med Lash Lift i forvejen, eller har ansatte som allerede udfører Lash lifts? Vi tilbyder gratis Workshops i vores Aspire Lift system, hvis produkt kit købes. Spar tid & penge – Vi kommer til dig i din salon/klinik. Kontakt os information.

Kommende datoer i 2024 kommer snart. Skulle datoen du ønsker være fuldt booket, kan du altid skrive dig på venteliste. Vi kontakter vi dig, såfremt en plads bliver ledig. Fravælger du produkt kit, har du altid mulighed for at købe produkt kittet på uddannelsesdagen, til samme pris. Betaling sker online eller via betalingslink. Så snart betalingen er gjort, er du sikret plads.

uddannelsen

NY ÆRA FOR LIFTING
Lash Lift også kaldet Semi permanemt vippebuk. Det semi permante vippebuk, har været en kendt behandling i mange år og er stadig en stigende trend at få udført blandt kvinder.

LASH LIFT
Men Lash Lift er nu gået ind i en ny æra, med ny teknologi og milde kemiske formler, som ikke længere kan sammenlignes med de klassiske Perm produkter, der ellers har være benyttet hidtil, og som 90% af verdens lift produkter er baseret på.

Du lærer om kemien bag om de nye økologiske + veganske Lift systemer der produceres i EU. Lotions som nu er styrkende, nærende og på ingen måder udtørrende for vipperne. Lash Lift er idag en Lash SPA Treatment, som booster hvert eneste vippehår med fugt, keratin, og næring.

ET SYSTEM TIL BÅDE
LASH LIFT & BROW LIFT
Aspire By Lash Bar Lift serien er så mild, kan dette også godt komme på huden. Så samme serie anvendes til både Lash Lift & Brow Lift/Lamination. Lash Lift og Brow Lift er en let og hurtigt behandling til at få gang i omsætningen fra start.

DANSK BRAND, 100% VEGANSK SYSTEM
Vores eget danske Lift system fra Aspire by Lash Bar er det første økologiske i Danmark, og er 100% Vegansk,. Det produceres i Tyskland, og har en teknologi som genopbygger og styrker vippe og bryns hår. Det er ligeså effektivt som de gamle lift systemer, men fri for skadelig kemi.

Det er revolutionerende produkter, hvor der ikke længere er ‘gammel perm’ lugt, ingen risiko for overbehandling. Vippe og brynshårene vil være stærkere og sundere end før behandlingen. Du kan læse mere om produkterne på vores webshop.

1 DAGS UDDANNELSE
– Lash Lift inkl. farve

Du undervises i teori og behandlings procedurer. Du lærer omkring aggressive Lift systemer samt i den nye teknologi, hvor milde Lift systemer vinder mere og mere frem, da de er fri for stærk permanent kemi.

UNDERVISNINGEN
Undervisnigen foregår hos vores udvalgte undervisere på Sjælland, Fyn eller i Jylland. Vi kan også komme til dig i din klinik/salon.

 

ALLE KAN VÆRE MED
For at sikre en optimal og lærerig undervisning, brydes undervisningen ned i små steps dagen igennem. Der undervises teoretisk og der trænes praktiske færdigheder + teknikker. Dette sikrer at hver elev bliver guidet og justeret ind alt efter kompetancer / udfordringer.

Alle er velkomne og vi står altid klar til at støtte dig igennem din uddannelse.

LAD OS HJÆLPE DIG IGANG
Om du allerede er ansat på en klinik eller i salon, eller det er første gang du stifter bekendtskab med skønhedsbranchen, så tager vi og formidler vores undervisning så alle kan være med. Har du ønsker om at gå selvstændig og starte dit eget, har vi stor erfaring med at hjælpe videre til næste step, så du er godt rustet fra start.

DIN SUCCES ER VORES SUCCES!
Kontakt os endelig hvis du har flere spørgsmål eller andet vi kan hjælpe dig med. Send os en mail, ring til os eller end os en sms. Så vender vi tilbage til dig.

academy@lashbarpro.com
+45 61618888

Vi glæder os til at høre fra dig !

Lash Lift Stylist

UDDANNELSE & PRODUKT KIT

UDDANNELSES INDHOLD

 • 1 dags uddannelse 
 • Lash Lift Stylist manual
 • Lash Lift Stylist Certifikat
 • Undervisningsmaterialer
 • Produktlære / Aftercare salg
 • Teoretisk undervisning
 • Demonstation af et Lash Lift
 • Step by step procedure
 • Pratisk træning på model
 • Vejledning om prissætning/opstart/indkøb
 • Snacks, vand & kaffe/Te
 • Personlig 10% evighedsrabatkode til www.lashbarpro.com
 • Rabat på Master Classes
 • Support
 • Medlemsskab af vores lukkede Academy gruppe hvor du kan sparre med over tusind elever med uddannelser fra os

PRODUKT KIT INDHOLD

 • 1 x Aspire Lifting Glue.
 • 1 x Aspire Super Soft Primer #1 – 15 ml.
  (ca. 150 Lift behandlinger)
 • 1 x Aspire Lifting Lotion #2 – 15 ml.
  (ca. 40-60 Lash Lift / ca. 20-40 Brow Lift behandlinger)
 • 1 x Aspire Setting Lotion #3 – 15 ml.
  (ca. 80 Lash Lift / ca. 30-40 Brow Lift behandlinger)
 • 1 x Aspire Boost & Repair #4 – 15 ml.
  (ca. 60 Lash Lift / ca. 30-40 Brow Lift behandlinger)
 • 1 x Aspire Silicone Shields – 5 sæt
  (S/M/M1/M2/L)
 • 1 x Aspire Y Brush – 10 stk
 • 1 x Lash Foam 50 ml + Brush
 • 1 x Aspire Rinse Bottle
 • 1 x Mascara Brushes – 50 stk
 • 1 x Lint Free Applicator – 75 stk
 • 50 x Eye Patch (par)
 • 1 x BL Micro Brush – 100 stk
 • 1 x Crystal Plate.
 • 1 x Refectocil Oxidant Creme 3%
 • 1 x Refectocil Pure Black

VÆRDI 3.600,-

Produkt kittet indeholder alle produkter til at udføre  behandlinger. 

FÅ SUCCES FRA START

CLASSIC LASH STYLIST +
LASH LIFT STYLIST

VORES MEST POPULÆRE KOMBINATION!

På 3-4 dage får du 2 uddannelser, lærer 2 behandlinger og modtager 2 diplomer.

Du sparer kr 999,- ved at tilmelde dig STARTUP pakken, end hvis du tager overstående hver for sig. 

STARTUP pakken er til dig, som ønsker at blive vippetekniker + lære Lash Lift og dermed komme hurtigt igang med begge behandlinger fra start. 

STARTUP pakken kan købes med eller uden Produkt Kit. Dog er der udgifter at spare på produkterne hvis du køber produktkittet end hvis du efterfølgende indkøber produkterne.

NB! Ønsker du flere uddannelser som F.eks Brow Lift/Lamination eller Volume Lash, så kontakt os for et samlet tilbud.

academy@lashbarpro.com

Se alle Lash Bar Pro produkter