GRATIS PRODUKT WORKSHOPS : Kontakt os   | |  BLIV B2B / B2C KUNDE :  Klik her
Search
Close this search box.

LASH EXTENSIONS TYPES

LASH EXTENIONS
Eyelash extensions, er de kunstige vipper som benyttes til klassisk påsætning og håndlavet Volume (også kaldet Russian volume), samt Premade volume. Forskellen på klassisk og volume er, at ved klassisk påsætning påsættes én lash extension på én naturvippe. Her sættes ikke flere extensions, end det antal vipper man selv har.  Med håndlavet volume, samler man flere finere lash extensions op, og samler dem i en vifte – Én volume fan påsættes én naturvippe, volume fanen består altså af flere sammensatte extensions (2, 3, 4 stk for alm. volume og flere end 5 stk kaldes mega volume). Volume påsætning kan derfor give max tæthed og flere looks. Premade volume er også håndlavede volumefans, de er bare sammensat fra start – så ikke man skal samle vifterne selv, og vippeteknikeren kan dermed nedsætte påsætningstiden, da håndlavet volume ofte tager langt tid at lave. Håndlavet volume og premade volume holder lige godt, hvis man påsætter med høj-kvalitets premade volume fans. Hybrid Lashes er et mix mellem klassisk påsætning 1:! og volume (håndlavede eller premade volume).

Eyelash Extensions er idag primært fremstillet af et syntetisk plastik materiale, hvor kvaliteterne kan variere, alt efter om det er nylon produceret i Kina eller SydKorea. Den bedste kvalitet af nylon produceres i Sydkorea og betegnes som – Korean PBT Fiber. 

Klassiske Eyelash Extensions er som udgangspunkt runde i roden og tynder ud i en spids, som efterligning af et rigtigt vippehår. Disse syntetiske nylon vipper kommer i forskellige farver, og med forskellig bearbejdning af overfladen – Fra semi matte til glossy. Jo mere glossy, des mere reflekterer lyset sig i dem og jo mindre naturlige ser de ud. Eyelash extensions findes også i forskellige længder, tykkelser og kurver.

Selve kvaliteten på alle de forskellige typer extesnions man kan få til påsætning, varierer meget. De meget billige er udarbejdet af et ringere plastik materiale, som også mere unaturligt ud, og holde ikke deres kurve så godt. Fabrikkerne de produceres på er oftest i Kina, hvor der ingen kontrol er med hverken børnearbejde eller miljø/kemi sikring. Derfor er det vigtigt, at din vippetekniker benytter godkendte extensions i god kvalitet, for bedste resultat.

ASPIRE CLASSIC LASH – LASER LASHES 
De typer Eyelash Extensions vi sælger i vores Pro Webshop og benytter til klassisk 1:1 (single lashes) + håndlavet volume påsætning, kaldes Laser Lashes. De er en videreudvikling af de klassiske extensions. Vores er linje fra Aspire by LASH BAR hedder Classic Lash, og er micro Laser behandlet i roden, hvilket gør dem lettere og mere fleksible. Aspire Classic Lash kan dermed tåle mere belastning end de alm. klassiske eyelash extensions.

Laser bearbejdningen gør at de holder 25% bedre og har bedre fleksibilitet.  Farven er ultra sort, og de har en semi mat overflade og giver dybde, samt et smukt silkysoft look. De er udarbejdet i højkvalitets PBT Nylon fra Sydkorea

Vores Laser lashes er det bedste valg, uanset om man påsætter på fine/normale/kraftige vipper, træner meget eller har kombineret til olieret hudtype. Disse extensions vil give en ekstra lang holdbarhed. Typen Laser Lash benyttes også til vores undervisning på Lash Bar Academy.

ASPIRE FLAT LASH+
Flat Lashes, double flat/Super Flat Lashes eller Flat Lash+ (kært barn har mange navne), er stadig syntetiske nylon extensions, men er ‘flade’ i roden og ud efter, istedet for runde som alm. extensions. De har derfor mindre materiale. Dette gør, at de vejer meget mindre end  alm. eyelash extensions, men giver mere impact. Ofte vejer de mellem 45-60% mindre. 

Aspire by LASH BAR’s Flat Lash+ er den nyeste generation af Flat Lashes. Deres bearbejdning er fordoblet, hvilket gør de holder deres kurve.  De giver max impact, men vejer hele 70% mindre og holder 35% bedre end alm. extenions. Flat Lash+ er af højeste kvalitet, af de som findes på markedet idag. De er ekstremt fleksible, ekstra lette og super bløde, og giver den bedste holdbarhed og komfort. De er ultra sorte med smuk semi mat finish.

Du kan med Flat Lash+ opnå mere fylde og længere længder end med classic extensions, uden at bekymre dig om de bliver for tunge. Flat Lash+ er også mere modstandsdygtige overfor friktion fx hvis man ligger på siden/maven om natten, ved fjernelse af make up mv. 

NB: Du vælger først typen af extensions, når du ankommer til din behandling af klassisk påsætning. Flat Lash er lidt dyrere end alm. klassiske extensions, da du får en bedre kvalitet end alm. klassiske eyelash extensions.

ASPIRE PREMADE VOLUME LASHES 
Er stadig høj kvalitets syntetiske nylon vipper, som også er micro laser typen. Påsætningen er endnu lettere og endnu mere fleksibel end en klassisk 1:1 single lash påsætning, og kan derfor opretholde en bedre holdbarhed mellem opfyldningerne. En volume påsætning vil give en langt smukkere ensartet tæthed i vipperne. Volume kan både påsættes i et meget naturligt tæt look (volume 2D-4D) Eller meget intenst i Mega Volume (+5D). Når vi snakker om 2D eller 3D består volumefanen af 2 eller 3 extensions. Aspire Premade volume findes i 3D & 6D volume fans, som man også kan mixe i samme påsætning, alt efter hvilken tæthed eller look man ønsker at opnå.

Denne påsætningsteknik er for dig, som ønsker den ultimative tæthed, og som ikke tynger dine egne vipper. Volume kan også klart anbefales, hvis man har fine skrøbelige vipper, eller har sparsomt med vipper. Volume lashes har revolutioneret vippe industrien over hele verden til det bedre, og skabt de populære Hybrid Lashes, som er et mix mellem volume og klassisk påsætning i samme sæt vipper.

NB: Håndlavet volume tager længere tid end Premade volume, derfor er prisen højere. Ikke fordi de holder bedre – da premades idag er af meget høj kvalitet – men fordi det er et ekstremt svært håndværk, der tager år at perfektionere. Dog er fordelen med en påsætning med premade volume, at man kan nedbringe påsætningstiden, så kunden ikke skal ligge så længe.