BUSINESS – ØG DIN OMSÆTINING: Kontakt os   | |  UNDERVISNING:  Klik her for at læse mere

HVAD ER EYELASH EXTENSIONS?

Eyelash Extensions er små syntetiske vipper lavet i nylon. De er som udgangspunkt sorte fra rod til spids, og smukt buede. Så slut med mascara og vippebukker. Korrekt påsatte Eyelash Extensions vil føles som dine helt egne naturlige vipper og kan med regelmæssige touch-ups, holde på ubestemt tid.

Vi benytter vores eget Brand, Aspire by Lash Bar, samt BL til påsætning & Aftercare. Alle Lash bar Pro Stylister er uddannede via Lash Bar Academy, et af verdens førende akademier, som 100% er fuldtids-dedikeret til uddannelse i vippeteknik, Lash Lift og Brow Lift.

GODE RÅD & AFTERCARE 

Det er altid en god ide at tjekke afbudspolitikken inden du booker. Vi kan ikke udføre behandlinger på vipperne, hvis du ankommer med vandfast mascara.

Hvis du har extensions på fra andet sted, anbefaler vi at du kommer til gratis konsultation inden du booker tid, så vi kan tjekke op på dem først, da det ikke altid er muligt at fylde op på andres arbejde.

Eyelash extensions bør altid føles 100% som dine egne vipper. Du bør ikke kunne mærke dem, ej heller noget som hiver, niver, stikker eller irriterer.  

Du kan sagtens gå i bad / gøre dine vipper våde lige efter endt påsætning (eller Lash Lift/ Brow Lift). Sålænge behandlingerne er udført korrekt og med opdaterede/godkendte produkter, (hvilket produktlinjen Aspire by Lash Bar og BL er).

For at opnå den allerbedste holdbarhed på eyelash Extenions, og undgå at der samles skidt/snavs, makeup rester mv i dine påsatte vipper, anbefaler vi daglig afrensning med en blød børste i en godkendt Lash cleanser/shampoo. (Spørg ind til produkterne hos din vippetekniker, f.eks. hvilket land lash shampooen er produceret, og hvem som distribuerer den i DK. Al information om dette, bør også stå på selve lash shampoo flasken). Ellers kontakt os for info, og vi guider dig.

Det er essentielt at rense dagligt med Lash shampoo, for at forebygge bakteriedannelse, og opretholde en sund vippelinje. Det vil uden tvivl også medføre super holdbarhed på dine eyelash extensions. Der frarådes brug af makeup fjernere, som indeholder olie, da de kan forringe holdbarheden.

Du bør nemt kunne børste vipperne igennem med en ren mascara børste. Børst dine vipper på plads dagligt. Børst dem efter du har renset med Lash Shampoo, gerne når de er tørre og ikke våde for bedste resultat.

Benyt ikke vippebukker, vat/vatrondeller, olie eller vandfast mascara på dine extensions.

Du kan fint sove på siden, maven mv., samt godt gnide dig i øjnene, sålænge du er lidt forsigtig, og børster vipperne på plads med ren mascarabørste efterfølgende.

Undgå at pille, rive, hive i dine eyelash extenions, det kan gøre skade på dine egne naturvipper, da du kan hive dem med ud.

Du kan fint benytte makeup, vær dog opmærksom på hvilken eyeliner og mascara du bruger. Benyt her typer som er udviklet til brug med eyelash extensions. Vi sælger dem i vores webshop. Noir Mascara & en sort Eyeliner findes også.

Hvis du har behov for mascara, kommes den primært på de nedre vipper, og KUN på spidsen af Classic (ikke volume) eyelash extenions. Når den skal afrenses, opløses Noir Mascara bedst i varmt vand (f.eks. under badet, og brug fingrene til at massere vandet ind i vipperne). Derefter fjernes makeup rester med BL Makeup Fjerner, som dryppes på en børste. Tilsidst anvendes Lash shampoo.

Er du meget aktiv indenfor sport, skal du rejse på ski/sydpå eller opholder du dig dagligt udendørs i al slags vejr, eller har du en forhøjet olieproduktion i huden? Vil en Coating Sealant være uundværlig. Den lægger et ekstra beskyttende lag omkring limningen, og giver dig max holdbarhed. Bonus, vores coating sealnats (Crystal drop/Black diamond) har serum lignende egenskaber, og tilfører næring + fugt til vippehårene. den afvaskes nemt i varmt vand/lash shampoo.

For ekstra beskyttelse og pleje af dine egne vipper, kan en Lash Conditioner / Essence være nyttig, da den fugter, nærer og styrker selve vippehåret. Denne er et must især i vinterhalvåret. Kan benyttes både med eyelash extensions eller til dig som har lash lift.

Ønsker du øget vækst samt kraftigere, stærkere og længere vipper? Prøv med en godkendt vippeserum, (gerne lavet til brug med eyelash extensions). Dette vil uden tvivl være en af dine bedste investeringer i forbindelse med kontinuerlige vippebehandlinger. Da en vippeserum virker nede i selve hårroden på dine vipper /bryn. Så den virker ved at påvirke tilblivelsen og væksten af håret. Tilføj et kosttilskud i form af B-vitamin/Biotin & zink, og du vil styrke dit hår, vipper/bryn og negle indefra.

Overhold dine planlagte opfyldninger, og eyelash extensions vil helt sikkert give dig en nemmere hverdag, du vil se friskere ud, og få mere selvtillid.

Pas på : Varme ovne, åben ild, saunaer, grill, da det kan medføre ødelæggende konsekvenser. Grundet det materiale som eyelash extensionsne er lavet af. Det er et nylon materiale (plastik art) som påvirkes ved meget høj varme. Og i værste fald kan smelte, hvis du kommer for tæt på f.eks åben ild.

Allergi: Du kan kontakte os hvis du er i tvivl om du kan tåle behandlingen, eller bare gerne vil guides i produkterne vi benytter inden bookning.

NB: Alle Eyelash extensions lime indeholder cyano-acrylater (bindemidler, som findes i alle typer lime). Limene vi benytter er EU og ISO 10993-5 godkendt. Når limen er i flydende form (under selve påsætningen), kan den afgive lidt dampe, hvilket er det som kan forårsage allergi. Limen kommer ikke på huden, så der vil ikke være tale om kontakt allergi i forbindelse med eyelash extensions lime.

Selvom limene er godkendte og ganske ufarlige, er personer med allergi, ekstra disponerede. Der kan udføres en ‘allergitest’ hvis ønsket, men denne er aldrig en garanti for, at du ikke kan reagere eller udvikle allergi på sigt. Heldigvis er allergiske reaktioner på påsætning yderst sjælden idag, grundet ny viden, ny teknologi og massive investeringer i netop produkt udviklingen.

Kontakt os hvis du har spørgsmål. 

Du kan også finde gode tips & aftercare råd på vores instagram.

LASH BAR PRO
HAR VALGT AT STARTE ET NYT LASH & BROW KONCEPT OP I 2021. VI UDVÆLGER NOGLE STYLISTER, SOM UDELUKKENDE BENYTTER VORES EU PRODUCEREDE PRODUKT, ER UDDANNEDE OG UDFØRER VIPPE & BRYNS BEHANDLINGER PROFESSIONELT !

DERUDOVER VIL LASH BAR PRO STYLISTERNE BLIVE OPDATERET FLERE GANGE OM ÅRET, HVILKET SIKRER AT KVALITET OG UDFØRELSE AF BEHANDLINGERNE ER I TOP.

DU VIL SOM KUNDE DERFOR SIKKERT KUNNE BOOKE TID HOS EN AF VORES TOP PROFESSIONELLE  MASTER STYLISTER. 

ER DU VIPPETEKNIKER & ØNSKER DU AT BLIVE LASH BAR PRO STYLIST? KONTAKT OS PÅ INFO@LASHBAR.DK

LASH BAR PRO  OG MULIGHEDEN FOR AT BOOKE BEHANDLINGER HOS LASH BAR VIP FORVENTES KLAR I 2021.

INDTIL DA ER DU MEGET VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS HVIS DU HAR SPØRGSMÅL.

PÅ GENSYN !

Facebook

Level Up

LASH BAR ACADEMY
ØNSKER DU AT ARBEJDE KREATIVT I SKØNHEDSBRANCHEN? MÅSKE DU DRØMMER OM AT BLIVE DIN EGEN BOSS?

DU GÅR MÅSKE LEDIG? SÅ HAR DU MULIGHED FOR AT FÅ UDDANNELSESOMKOSTNINGERNE DÆKKET AF DIN KOMMUNE.

 

UANSET DINE ØNSKER ER VI KLAR TIL AT TAGE IMOD DIG. 

VI STARTER NYE HOLD OP HVER ENESTE UGE I KBH K.

VI TILBYDER UNDERVISNING I :

LASH LIFT

EYELASH EXTENSIONS 

BROW LAMINATION 

BROW STYLING

LASH BAR ACADEMY ER BELIGGENDE KUN 5MINS GÅTUR FRA KONGENS NYTORVS METRO ST. DU ER MEGET VELKOMMEN TIL AT KOMME FORBI OG BESØGE OS ELLER FÅ EN SNAK OM HVORDAN VI KAN SKRÆDDERSYE ET FORLØB DER MATCHER DIG. KONTAKT OS ENDELIG PÅ ACADEMY@LASHBAR.DK

ELLER TELEFON +4528267058