BUSINESS – ØG DIN OMSÆTINING: Kontakt os   | |  UNDERVISNING:  Klik her for at læse mere

LINT FREE APPLICATORS

189,00 DKK

Lint Free Applicators er et MUST-HAVE item at benytte i din behandling !

Benyttes til at påføre primers, lotions ved Lash Lift, Brow Lamination you name it. Perfekt til at fordele Aspire Booster Lotion, og kan med fordel bruges når der skal farves vipper og bryn. Ved at benytte applikatorer, får du frigivet mest muligt produkt til behandlingen, og undgår derved overforbrug, da f.eks. vatpinde suger for meget produkt til sig, istedetr for at frigive det.

Lint Free applicators benyttes også af professionelle vippeteknikere, når der fordeles Remover Cream eller Remover Gel ved fjernelse af Eyelash extensions.

PRO TIP :  Husk altid at undgå vat/vatpinde på vipperne inden påsætning af eyelash extensions (grundet risiko for kemisk reaktion i forbindelse med limen). Benyt disse fnugfri applikatorer i nylon i stedet, som også nemt fjerner makeup rester fra vipper og vippekant under afrensning.

NB : Opnå bedre bæredygtighed. Har du en UV sterilizer? Så kan du genbruge håndtagene på din applikator. Fjern det lint free børstehoved, og genbrug plastikhåndtaget, bare husk at rengøre det, og kom det i Aspire Sterilizer inden brug på næste kunde. Ekstra Lint Free Applicator Refill børstehoveder kan tilkøbes, derved mindsker du plast-affald og nedsætter dine omkostninger.

INDHOLD: Pakken indeholder 150 stk. De fåes i sorte eller hvide/clear.

Du kunne også være interesseret i...

Lash Bar Pro

Vi har siden 2011 uddannet mere end 2000 personer i vipper og bryn (både nationalt & internationalt). Vi tilbyder undervisning i Danmark, Norge og Sverige.

På Lash Bar Academy i hjertet af København, uddanner vi nye samt erfarne stylister, hver uge, hele året rundt.

Vores kompetencer og indsigt i at håndtere alle typer elever, samt det at videregive og formidle viden, er derfor effektivt og på et helt optimalt niveau. Din succes er vores succes