GRATIS PRODUKT WORKSHOPS : Kontakt os   | |  BLIV B2B / B2C KUNDE :  Klik her
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

BL SUPER FLAT LASH – DEEP BROWN – MIXED

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

BL Super Flat Lash Deep Brown er hele 70% lettere end klassiske extensions, og holder 35% bedre!

 

BL Super Flat Lashes Deep Brown, er 70% lettere end klassiske Eyelash Extensions. Kendetegnes ved deres ekstra flade form, som bredde mæssigt matcher en 0.15, men vægtmæssigt matcher en 0.05- 0.08. Deep Brown er perfekt til din mere naturlige/lyse kunde, eller de kan mixes ind i et sort Super Flat Lash sæt.

Du kan nu give dine kunder ekstra længde eller fylde uden at tilføje ekstra vægt på naturvipperne!

Super Flat har et mere elipse / fladt formet tilhæftningsareal, hvilket giver en endnu bedre tilhæftning på den naturlige vippe, end de mere runde gør, som klassiske extensions jo er.Super Flat er netop ekstra flade, hvilket betyder endnu mindre materiale og mindre vægt (end alm. lash extensions), hvilket gør dem ekstremt bløde og ekstra fleksible! De har en split i spidsen for ekstra volume effekt.

Super Flat Lashes er optimale til kunden der ønsker mere fylde eller en del længere extensions end hendes egne vipper. De er stadigvæk syntetiske extensions, fremstillet i koreansk højkvalitets PBT Nylon. Alt efter dit niveau som vippetekniker, anbefaler vi limene GLAM eller MACH til påsætning af alle Super Flat Lash. GLAM CLEAR kan også være god til Deep Brown. Men en sort lim gør dog ikke den store forskel, da disse extensions er mørke brune, og den mængde af lim der benyttes til påsætning, vil ikke kunne ses selv den er sort.

Super Flat Lash – Deep Brown er altså mørke brune extensions med en semi-mat overflade finish.

Pro Tip: Har du ikke prøvet Super Flat Lash før? En mixed bakke er perfekt. Den består af en bakke med forskellige længder: 2 rækker med 8mm, 2 rækker med 9mm, 10mm & 13 mm., og derudover 3 rækker af længde 11mm. OBS. BL laver ikke ned i længde 7mm. dog kan du få Aspire Flat Lash+ i længde 7mm, 6mm og 5mm som også er 70% lettere.

Indhold: 12 rækker

Varianter: Super Flat Deep Brown findes C curl & D curl i 0.15. Kan mixes med Sorte Super flat for endnu mere intenst look.

CURL

,

Lash Bar Pro

Vi har siden 2011 uddannet mere end 2000 personer i vipper og bryn (både nationalt & internationalt). Vi tilbyder undervisning i Danmark, Norge og Sverige.

På Lash Bar Academy i hjertet af København, uddanner vi nye samt erfarne stylister, hver uge, hele året rundt.

Vores kompetencer og indsigt i at håndtere alle typer elever, samt det at videregive og formidle viden, er derfor effektivt og på et helt optimalt niveau. Din succes er vores succes