Ønsker du behandling BOOK HER   | |  LASH BAR ACADEMY:  Klik her for at sikre dig en plads

BL EXTENSION BASE

149,00 kr.

BL EXTENSION BASE

 

BL Extension Base for hurtigere påsætning – Anvendes på roden af extensions inden påsætning. Produktet renser overfladen af extensions, og forbereder til en optimal påsætning. Hjælper med at øge bindingsperioden og kan give en hurtigere tilhæftning, hvilket gør den optimal til brug ved lav luftfugtighed. dvs den er med til at accelererer limens tilhæftningstid.

Kan både bruges ved klassisk og volume teknik.

Anvendelse: Påfør en Micro Swab eller Lint Free Applicator med Extension Base, dup overskydende af, og påfør langs roden af extensionsne på vippepladen. Afvent et par minutter eller blæs med Aspire Handy Fan og derefter kan du starte påsætningen som normalt. Bør ikke anvendes direkte på naturvipperne – Kun til professionelt brug.

Indhold: 15 ml. Findes med Peach eller Citrus duft.

Du kunne også være interesseret i...

Lash Bar Pro

Vi har siden 2011 uddannet mere end 2000 personer i vipper og bryn (både nationalt & internationalt). Vi tilbyder undervisning i Danmark, Norge og Sverige.

På Lash Bar Academy i hjertet af København, uddanner vi nye samt erfarne stylister, hver uge, hele året rundt.

Vores kompetencer og indsigt i at håndtere alle typer elever, samt det at videregive og formidle viden, er derfor effektivt og på et helt optimalt niveau. Din succes er vores succes